ITWatch

Investorer flokkes til Odense for at møde robot-iværksættere

Mere end 130 investorer og fonde drager onsdag til Odense for at deltage i investordag hos fynsk robotklynge.

On Robot er blandt robotselskaberne, der er grundlagt på Fyn.

Fyn er centrum for udviklingen af robotteknologi i Danmark. Med succesvirksomheden Universal Robots i front har øen skabt sig et internationalt navn inden for udvikling af robotter, og det vækker interesse fra investorer. Det skriver Fyens.dk.

Således deltager 130-140 private investorer og venturefonde i morgen onsdag i en investordag i Odense sammen med en række iværksættere, organisationer, myndigheder og uddannelsesinstitutioner.

"Vi gjorde det på forsøgsbasis sidste år, men i år er det allerede blevet mere end dobbelt så stort," siger arrangør Michael Hansen fra Invest in Odense til Fyens.dk.

Bag investorerne, som deltager i arrangementet, er den nystiftede fond Byfounders og private investorer fra Business Angels Syddanmark.

Universal Robots har kurs mod milliardomsætning

Fynske robotter vil på børsen i Sverige

Forsiden lige nu

Ny direktør: Svagheden hos Plenti har været netværket

Skiftet til TDC's netværk skal bruges til at kapre nye kunder og sørge for, at de nuværende ikke forsvinder fra selskabet. Udfordringer med dækningen har været hovedårsag til kundetab hos Plenti, fortæller den nye direktør Claus Wamsler-Nielsen.

TDC og 3 skal i retten

Spillemyndigheden skal møde TDC og 3 i retten, fordi teleselskaberne nægter at blokere for internetadgangen til nogle hjemmesider.

Seneste Automation

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger