ITWatch

Sikkerhed

FBI opfordrer til boykot af Kaspersky

Det amerikanske forbundspoliti opfordrer landets virksomheder til at droppe russiske Kaspersky Lab som it-sikkerhedsleverandør, da man mener, selskabet udgør en sikkerhedstrussel.

Folkekirkens IT sløser med brugeradgangen

I en ny beretning kritiseres Folkekirkens IT for ikke at have styr på, hvem der har administratoradgang til kirkens it-systemer. Det går ud over it-sikkerheden og øger risikoen for, at uvedkommende kan få adgang til borgeres personfølsomme oplysninger.

Erhvervslivet opruster i kampen mod hackere

Det brede erhvervsliv har i den grad fået øjnene op for it-sikkerhed og indsatsen mod ondsindede hackerangreb efter A.P. Møller-Mærsk-koncernens it-systemer i næsten to uger var gjort ukampdygtige med milliardtab til følge.

Danske rederier ruster sig mod hackerangreb

Millliardregningen fra cyberangrebet mod A.P. Møller-Mærsk viser, hvor dyrt det kan blive at negligere it-sikkerhed. Nu opruster de danske rederier i kampen mod hackerangreb.

Forsker advarer om mangelfuld datakontrol

Reglerne om håndtering af følsom data er på plads, men fordi kontrollen er mangelfuld, er det i praksis konsekventfrit af sjuske, lyder det fra forsker. Hun peger på bøder til det offentlige som mulighed.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger