ITWatch

Analytiker: NNIT vil ikke have markedsandele for enhver pris

NNIT angriber underbud af priser i offentlige projekter og det bakker analytiker op.

NNIT, der i går fremlagde et stærkt regnskab og netop har foretaget et opkøb af it-selskabet Scale, har ikke hentet betydelige offentlige kunder hjem i længere tid, og overfor TV2 siger NNIT´s topchef Per Kogut, at det skyldes, at priserne er for lave til at kunne sikre en god indtjening.

Den strategi bakker aktieanalytiker op om. Aktieanalytiker Andrew Carlsen fra investeringsbanken ABG Sundal Collier skriver i en mail til TV-stationen med henvisning til NNIT-chef Per Koguts kritik af priserne i de offentlige projekter:

"Han melder klart ud, at han vil ikke vinde markedsandel for enhver pris. Så hvis konkurrenterne (KMD) vil underbyde alt og alle for at vide på markedsandele, så må de om det. NNIT går efter profitable vækst, hvilket er en glimrende strategi," skriver han.

 

Forsiden lige nu

Klumme: Open banking tegner ny fremtid for fintechselskaber

Konceptet "open banking" kan potentielt revolutionere måden, vi benytter banker på, og vil få stor betydning for fintechselskaberne. Det skriver Tobias Holger Hansen, juridisk chef i fintechselskabet Cardlay, i en klumme på FinansWatch.

Seneste ERP

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger