ITWatch

ERP

Coop dropper trussel om at slæbe KMD i retten

Problemerne med KMD har længe vakt utilfredshed hos Coop. Detailkoncernen fortæller, at man ikke vil stævne it-selskabet, men at der er dialog. It-problemerne er ved at blive løst - på KMD's regning.

KMD vil have fælles retningslinjer efter hackersag

IT Branchen bør udarbejde fælles retningslinjer for, hvordan man håndterer det fremover, når der bliver fundet huller i it-systemer, mener KMD efter politianmeldelse af hvad KMD kalder hacking. Det skriver Computerworld.

Dansk it-selskab ser Brexit som en forretningsmulighed

Brexit-forhandlingerne begynder i dag. ERP-leverandøren Columbus ser muligheder for at give forretningen vokseværk som følge af briternes exit, mens fintechselskabet Pleo i første omgang holder igen med investeringer i den lokale infrastruktur i England.

ATP ser på afgivne it-tilbud

ATP; der åbent ligger i et opgør med KMD, vender nu de tilbud på nye it-løsninger, som pensionskassen har fået, skriver Computerworld.

Navision-succesen kan blive en sovepude

Danmark har en central placering i den globale verden for virksomhedssoftware efter Microsofts køb af Navision i 2002. Men erfaren investor advarer om, at betydningen af den placering på verdenskortet er faldende.

Hasse Bergman: Derfor solgte vi Scales

NNIT har købt konsulentvirksomheden Scales for et treciftret millionbeløb. Medstifter og direktør Hasse Bergman fortsætter som direktør og er tryg ved at komme under NNIT's vinger.

NNIT lægger solidt fra land i 2017

It-selskabet leverede vækst i både omsætning og overskudsgrad i første kvartal. Resultater stemmer overens med NNIT's løfter, fastslår adm. direktør Per Kogut.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger