ITWatch

ERP

Hasse Bergman: Derfor solgte vi Scales

NNIT har købt konsulentvirksomheden Scales for et treciftret millionbeløb. Medstifter og direktør Hasse Bergman fortsætter som direktør og er tryg ved at komme under NNIT's vinger.

NNIT lægger solidt fra land i 2017

It-selskabet leverede vækst i både omsætning og overskudsgrad i første kvartal. Resultater stemmer overens med NNIT's løfter, fastslår adm. direktør Per Kogut.

"Mange beslutninger kræver mod"

Johnny Iversen er i dag direktør for EG's Citizen Solution, som han kommer fra efter en direktørpost i Silkeborg Data. Her fortæller han om hans syn på det at være leder.

DSB: Ansvaret for nedbrud ligger hos NNIT

Onsdag var DSB ramt af et større nedbrud, som betød, at både DSBs billetapp og billetautomaterne på stationerne var ude af drift. Nedbruddet skyldtes et strømsvigt hos it-leverandøren NNIT.

Opkøb skal sikre SAP mod tæsk fra konkurrenterne

Hos SAP vil man væk fra den gamle opfattelse som tung og dyr ERP-leverandør. Planen har derfor de sidste år været opkøb af velfungerende softwarevirksomheder på de områder, hvor man man før blev overhalet af konkurrenterne.

Itelligence: Vi runder én milliard om fire år

Itelligence i Norden har netop afleveret et solidt årsregnskab for 2016 med en indtjeningsstigning på 22 procent. It-konsulenthusets ambition er dog, at 2016-omsætningen på 534 mio. skal fordobles frem mod 2021.

København løfter sløret for kæmpe SAP-projekt

Danmarks største arbejdsplads, Københavns Kommune, er ved at indføre SAP til samtlige 45.000 ansatte, og først nu taler den ansvarlige ud om projektet, der leveres af KMD. "Vi slås på daglig basis bag lukket dør, men finder løsninger," siger hun.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger