ITWatch

Brancher

Investorers mangel på indsigt i spilmarkedet hæmmer udviklere

Mange investorer mangler forståelse af gaming-markedet, mens spiludviklernes indsigt i forretningsdelen ofte halter. Derfor er der brug for en anderledes tilgang til spilmarkedet herhjemme, mener partner i fonden Promentum Equity Partner og tidligere direktør for Io Interactive Janos Flösser.

Briter i millionudbud på ansigtsoftware

Storbritannien søger i et nyt udbud leverandører til et nyt ansigtsgenkendelsesystem. Det møder kritik fra en tidligere kommissær, da britisk politi i forvejen opbevarer flere tusinde billeder af personer ulovligt, lyder det.

Folkekirkens IT sløser med brugeradgangen

I en ny beretning kritiseres Folkekirkens IT for ikke at have styr på, hvem der har administratoradgang til kirkens it-systemer. Det går ud over it-sikkerheden og øger risikoen for, at uvedkommende kan få adgang til borgeres personfølsomme oplysninger.

Erhvervslivet opruster i kampen mod hackere

Det brede erhvervsliv har i den grad fået øjnene op for it-sikkerhed og indsatsen mod ondsindede hackerangreb efter A.P. Møller-Mærsk-koncernens it-systemer i næsten to uger var gjort ukampdygtige med milliardtab til følge.

Opkøbsanalyse koster Nets millioner

Nets blev før sommerferien mål for opkøb af en eller flere unavngivne udenlandske bejlere. Siden har betalingsformidleren igangsat en undersøgelse af mulighederne for et salg. Noget, der koster betalingsformidleren millioner, fortæller finansdirektør.

Danske rederier ruster sig mod hackerangreb

Millliardregningen fra cyberangrebet mod A.P. Møller-Mærsk viser, hvor dyrt det kan blive at negligere it-sikkerhed. Nu opruster de danske rederier i kampen mod hackerangreb.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger