ITWatch

Brancher

Klumme: Open banking tegner ny fremtid for fintechselskaber

Konceptet "open banking" kan potentielt revolutionere måden, vi benytter banker på, og vil få stor betydning for fintechselskaberne. Det skriver Tobias Holger Hansen, juridisk chef i fintechselskabet Cardlay, i en klumme på FinansWatch.

Google bekræftet som køber af svensk skov

Google er efter vedvarende rygter blevet bekræftet som køberen af et 109 hektar stort skovstykke i Sverige. Opkøbet betyder dog ikke nødvendigvis, at selskabet står med aktuelle byggeplaner.

Mærsk vil spare milliarder på digitalt kæmpeprojekt

Mærsk har sammen med IBM sat sig for at udvikle en digital platform, der ved at omfavne hele industrien kan hente astronomiske gevinster. Det danske selskab står selv til potentielt at kunne spare op imod 20 mia. kr.

Fingerprint-bejler trak sig

En mulig budgiver til det svenske selskab Fingerprint, som laver teknologi til genkendelse af fingeraftryk, har efter sigende trukket sig igen efter henvendelse til hovedaktionæren.

Interesseorganisation: Markedet for IoT savner tillid

Danske virksomheder hænger i bremsen, når det kommer til at adoptere IoT-teknologi, og det skyldes blandt andet, at der ikke er den fornødne tillid til markedet, lyder det fra bestyrelsesformand i it-organisation.

Spildirektøren blev bidt af computere som barn

Den danske direktør for spiludvikleren Wargaming røg i computergryden som lille og har trods filosofistudier og en overgang som musiker i et heavy metal-band beskæftiget sig med maskiner og spiludvikling lige siden.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger