ITWatch

Brancher

Cyberlandsholdet: Den ensomme hacker er en myte

Det danske cyberlandshold sikrede sig ved EM i it-sikkerhed en 8.plads. Ifølge holdkaptajnen kræver det i dag samarbejde at knække de it-mæssige sikkerhedsforanstaltninger, og han ser selv it-sikkerhed som en mulig karrierevej.

Dansk datalov i modstrid med krav fra EU

Den nye danske databeskyttelseslov, som lige nu behandles i Folketinget, harmonerer ikke med retningslinjerne i EU's kommende persondataforordning, som den danske lov skal ledsage til maj.

Datatilsynet udtaler kritik af Skat

Datatilsynet udtaler i en afgørelse kritik af Skats Tastselv-system, som borgere blandt andet bruger til at tilgå forskudsopgørelser, efter 103 borgeres personlige informationer ved en fejl blev gjort tilgængelige for uvedkommende tidligere på året.

Google støtter troværdig videnskabsjournalistik

Googles Digital News Initiative har valgt at støtte IT-Universitetet og Videnskab.dk's arbejde med at udvikle et værktøj, der kan efterprøve troværdigheden af den forskning, som omtales i journalistiske produktioner.

Udbudsexit kan få betydning få CGI's renomme

CGI's uventede exit fra EPJ-udbuddet i Region Syddanmark kan få betydning for selskabets omdømme fremadrettet. Det er dog for tidligt at spå om, til hvilken side bedømmelsen vipper, lyder det fra it-professor.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger